Doarpshûs Op Healwei
Verenigingen
Historie
Boerepaad
Activiteiten
TerpenTheater
Fotos
Repaircafe
Links

Informatiesite voor de dorpen

SLAPPETERP
& SKINGEN

Onderwerpen in deze categorie:

Dorpshuis - Op Healwei

Het dorpshuis dankt zijn naam aan het feit dat het "healwei" Schingen en Slappeterp staat.

Dit zijn 2 dorpjes die vaak samen worden genoemd. Bindende schakels van deze dorpen is het dorpshuis met het daarbij gelegen sportveld. Vanuit deze voorzieningen worden activiteiten georganiseerd voor de gemeenschap. en daarbuiten.

Eind 2012 is het dorpshuis opnieuw geopend na een ingrijpende verbouwing. Met diverse mooi aangeklede ruimtes, een beweegbaar toneel met professionele verlichtingsmogelijkheden, een duurzaam energiebeheer en een uitgeruste keuken kan het dorpshuis de toekomst in!

"Ferbining" is de visie die achter de huidige verbouw zit. Verbindend voor de beide dorpen, voor de inwoners, maar ook voor de regio waarin wij wonen. M.a.w. iedereen kan gebruik maken van dit dorpshuis en haar faciliteiten.

Stichting "Op Healwei" biedt het dorpshuis aan voor de activiteiten in de dorpen, maar ook voor buitenstaanders die een mooie ruimte zoeken voor hun activiteiten. Daarbij kunt u denken aan vergaderruimte, een feestelijke ruimte, een ruimte met uitloop naar het sportveld, een doe-ruimte.

Kijk bij pagina "Mogelijkheden voor gebruik" wanneer u meer informatie wenst over onze mogelijkheden.