Doarpshûs Op Healwei
Verenigingen
Historie
Boerepaad
Activiteiten
TerpenTheater
Fotos
Repaircafe
Links

Prachtig weer en een grote opkomst en deelname, wat wil je nog meer.

De middag was voor de jeugd. De allerkleinsten hadden hun eigen spellencircuit. Als vanouds onder de enthousiaste leiding van Maaike en Clasien.
De basisschooljeugd deed de zeskamp. Er waren twee teams: Hester, Yde en Tirza uit Schingen tegen Jelmer, Elisabeth en Myrte uit Slappeterp. En eerlijk waar: ze eindigden precies gelijk. Het ene team was beter in de spelletjes en het andere team was beter bij de quiz. Ze mochten allemaal een mooie prijs uitzoeken. Voor de foto's: klik hier.

Daarna de barbecue. Daar werd flink van gegeten. Het was ook weer prima voor elkaar, met dank aan de koks Rudi en Gauke. Voor een impressie: klik hier.

Hierma was het tijd voor de zeskamp voor de volwassenen. Zo'n 50 deelnemers hadden zich aangemeld, dus dat waren mooie teams. De spellen waren voor iedere leeftijd te doen. Zo was er het bezemspel, het wasknijperspel, de touwbrug met bal, de driehoekige plank om bekertjes water mee te vervoeren en de buizen om de armen om een bal over te brengen. En als laatste onderdeel de quiz. Winnaar werd het team met Eelke Wiersma, Gerrit Jousma, Wybren Eijzinga, Tineke Roest, Tjikke Boorsma, Ulrik Kuiken, Nick Bosch en Welmoed Schuitmaker. De foto's van de zeskamp staan hieronder.